About Me

HyeE...salam sejahtera kepada pembaca blog MISS VANYLLA...


oke..now saya (miss vanylla) nak bercerita serba sedikit tentang diri saya....
Full name:: hehe secret (nak taw nama penuh tnya tuan dye sendiri yer)
Nick naMe:: nama manja @ nama cute nyer MiMiE ,command name nyer plak..just call me GuSz
Date Of  Birth:: 5 june
height :: 165cm
HobBy::CooKing(walau xpandai mana pon),  Reading (xkesah la bce ape pon, yg pnting mndatangkan kebaikan) & surf internet (walau xpandai mana in IT) & i like playing vally ball (walaupun dah jarang main =(
RelLigIon:: of course Muslim =)

Actually saya nie org yang simple2 jer...xske over2 sangt..hehe (yeke)....my favorite color plak..ada 3 jenis warne yang saya suke warna2 itu adalah...PUTIH, BROWN(xske yang pekat sangt, n cair sgt) & HIJAU (sama   mcm stetment brown td)

blog saya nie ada campuran bahasa....iaitu "manglish= malay+english"
klo blog saya nie ada broken language in english..kalo rase plik jer bace tu..so paham2 jer la yer...
maklumla..budak bru nak perbaiki bahasa inggeris dia....haha
dalam blog nie..ade perkataan "aku" n "saya"..
so..paham2 jer la...manusia biasa..kalau hati lembut, gne saya...klo biasa2 lak..gune aku...

lupa nak bg taw....blog nie hnya cerita2 saya jer....xde niat ape2 pon...just mnjadi tempat luahan jer..kita kan manusia biasa...sekurang2nyer ade tempat untuk lepaskan ape yg ada dalam hati..hee


oke..sampai sini dulu la buat takat nie..xde idea nk tambah ape lagi...hehehe

P/S.::. terima kasih kerana melawat blog sya yang seberapa nie...=) wee~~~ 
set in mind...all is well and smile always. sbb klo tak fikir mcm nie kita akan bertambah tension. haha

2 comments:

thank you...i really appreciated your comment... :)