Tuesday, June 28, 2011

KAWAN SAYA DAH KAWEN....

hye reader...ari nie aku nk update blog...nk citer, aku g kenduri kawen mmber aku. huhu....xsangka aku yang dia dah kwen baya aku plak tu umur dia...tgok dia kwen rase mcm nk kwen jugak....hehehe(gelak sopan). comel jer tgok dia atas pelamin, tp bnyk2 pengantin yang aku tgok, dia la pengantin pertama yang aku tengok xreti duk diam atas pelamin...hahaha....ape2 pun still nmpk kiut lorh, maybe sebab seri pengantin kot...aku doakan semoga hubungan mereka kekal sehingga akhir hayat..amin..amin...amin....dan semoga dikurniakan anak yang soleh dan soleha....nk tengok tak gambr dia....?? jeng..je..jeng...

comel kan kwan aku nie???
akhirnyer..dah kwen kwn aku sorang nie....huhuhu....dlu msa knal dia, mcm budak2 jer perangai...hehe....

bubay sampai sini jer dlu yer...=)

Friday, June 17, 2011

NAK NAGESSSSS......

hye readers....erm. ari nie aku rase nak nages jer....aku dah dapat keje dah. Tapi tak tau la knapa aku rase sedih pas dapat keje nie...YA Allah....sungguh aku sedih sangt2 nie. semoga pekerjaan nie adalah pilihan yang tepat bagi aku. ujian dan masalah2 itu ada di mana2 aja...semoga aku dapat menjalani pekerjaan aku dengan baik ya Allah...

argghhhh~~~~ aku nak nages la.......aku tak rase gembira dengan pekerjaan nie. Hari isnin ini dah start keje dah.
tadi aku dah tanya pendapat bapak aku tentang pekerjaan aku nie. bapak aku kata suruh TRY jer dlu....keje jer dlu....tp sungguh weii....aku rase takut sangt. xtaw la knapa rase takut yang tak bertempat nie tetibe datang....wahhhh~~ help me..help me....help me....

Ya Allah tenangkan la hati dan fikiranku...semoga aku dapat melakukan sesuatu itu dengan baik....aku rasa riso yang teramat nie....erm~~

Tuesday, June 7, 2011

SUKA SO MUCH

Salam to reader.....hari nie tetiber rase nk buat entry plak...mna taknyer, aku terbaca blog CIK CIPUT pnyer blog..nak tau sapa cik ciput tu? CLICK HERE. aku suka bace blog dia. best and funny. yang bole aku describe skrg nie...suke, suke, suke.....haha. jujur aku katakan..SUKE so much la....haha

malas la aku nk decribe blog dia citer pasal ape...nk taw bace sendiri yer...pastu ade satu blog lagi yang aku slalu bace...blog solihin zubir. blog dia pon best jugak. BEST so much la orang kata...haha...nk tau siapa beliau? CLICK HERE. nak tau blog dia citer ape? BACE SENDIRI!!.

sebenarnyer bnyak blog yang sudah aku jelajahi dan aku bace..best jugak berbloging nie kan...haha. sejak aku berjinak2 dengan blog nie...bnyak blog yang dah aku bce...ade yang citer pasal nie, citer pasal tu..mcm2 citer la..and most of the blog yang aku bace...of course la yang best2.haha...tp xkesah la best ke tak...mcm la blog aku nie best SANGAT! masing2 ada citer masing2 yang nak di kongsikan bersama pembaca...sama ada best tau tidak...begatung la kepada individu tu sendiri. klo org tu kata best...maka best la citer tu kan and vise versa.

bagi aku berbloging nie pon best jugak...certain org xsuke berbloging, but it never mind...masing2 ade cara fikiran masing2 kan. aku berbloging sbbnye, suke bercerita sendiri2...haha. xkesah la ade org bace or tak... xberharap pon (cewah~ iyer la tu) ...tapi klo ada yang sudi bace tu, alhamdulillah....time kasih. aku hargainya...sbb sudi mbaca blog aku yang xseberapa nie. wee~~~ =)

gmbr dari cik google

Sunday, June 5, 2011

5 JUNE

ASSALAMUALAIKUM...hye. wah!! tak sangka aku...alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi sbb masih di panjang kan umur...skrg alhamdulillah..umur pun dah cecah 21 tahun...(tua dah la). Ini la kehidupan di atas bumi nie...umur akan sentiasa meningkat..dari tahun ke tahun.

aku juga amat berterima  kasih kepada kawan-kawan yang telah mmberi ucapan ulang tahun untuk ku...aku amat menghargainya. Ikhlas dari hati, anda semua telah mmbuat saya tersenyum dengan ucapan2 kalian...terima kasih sekali lagi....walaupun tak ada kek birthday..Its oke...yang penting adalah DOA. Doa dari both of my parents and ucapan dari sahabat2 dan teman2 ku...sama ada yang memberi ucapan melalui SMS atau FB.
(dah mcm org nk bg ucapan kat atas pentas la pulak)

Ape pon...umur dah meningkat, so..harap2 dapat tingkat kan iman juga. (insyaallah).
ape pon..semoga aku di beri kekuatan dalam menjalani kehidupan ini...Ya Allah..bantu la dan Bimbingla aku....amin...

HAPPY BIRTHDAY TO ME
(ucapan syok sendiri)